Po podaniu nazwy konta hostingowego i naciśnięciu przyciku "PRZYPOMNIJ", zostanie wysłany na główny adres email klienta w SuperHost.pl email z linkiem zatwierdzającym zresetowanie hasła konta hostingowe.